FORUM O KOVANJU I IZRADI NOŽEVA |
| | Pomoć oko nabavke | |
| | Author | Message |
---|
djuragekon
 | Subject: Pomoć oko nabavke Mon Dec 03, 2012 6:11 am | |
| Drustvo, treba mi mala pomoc. Radim noz u indijanskom stilu za jednog drugara kojem puno dugujem (ne para, nego usluge). Ja bih da ga iznenadim i stavim drsku od losa (moose) da bi bilo autenticnije. Ako je neko imao iskustva sa Brisom (Brisa.fi) cenio bih savet. Predstavnik Brise u Bg mi kaze da ne uvozi rogove jer ima problema sa carinom (traze mu testove u laboratoriji i tako nesto). Da li je neko od vas narucivao od Brise? Sigurno Srbija i Hrvatska imaju razlicite zakone ali pretpostavljam da carina nece praviti problema oko male posiljke (1-2 roga). Hteo bih da budem siguran pre nego dam pare. Koliko brzo stize posiljka kad se naruci?
Hvala unapred!
| |
|  | | LEGION66

| Subject: Re: Pomoć oko nabavke Mon Dec 03, 2012 10:39 am | |
| Jednostavnije ti je kupiti jelenski rog na buvljaku za jeftine pare, ko zna možda naletiš i na losovu glavu s rogovima. | |
|  | | Karlo Ban Admin

| Subject: Re: Pomoć oko nabavke Mon Dec 03, 2012 1:48 pm | |
| tak nekak, koliko para toliko muzike  | |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Pomoć oko nabavke Mon Dec 24, 2012 1:21 am | |
| Znam da malo kasnim ali ako netko bude tražio imat će ovdje odgovor!
Naručujem redovito preko brise i stiže mi u roku 5 dana bez ikakvih problema. Naručio sam i jedan manji rog i nije bilo nikakvih pitanja. Otišao u poštu i preuzeo paket. Napominjem da nisam naručivao u vrijednosti većoj od 80€... Mislim da bi veći iznos kontrolirali na carini pa bi možda bilo problema! |
|  | | djuragekon
 | Subject: Re: Pomoć oko nabavke Mon Dec 24, 2012 1:28 am | |
| Hvala druze, to sam se pitao. Dobro, pretpostavljam da si iz Hrvatske a vi imate i paypal i malo je uredjenije nego ovde. Ali dobro je znati. Inace, koliko ja znam kod nas paketi ispod 50Eur se ne carine. | |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Pomoć oko nabavke Mon Dec 24, 2012 1:41 am | |
| Vidim da se može platiti i preko Vise ili mastera. Sad ne znam koja ti je opcija ali eto možda ti odgovara!
Što se tiče carine jako često kupujem online i situacija je sljedeća: Ako imaš tracking number na pošiljci 99,9% je pregledavaju jer pretpostavljaju da se radi o većoj vrijednosti. Inače stizale su stvari i većih vrijednosti od spomenute bez tracking broja i uvijek prolaze bez carine. Čak ni veličina paketa nije od presudnog faktora.
lp,
|
|  | | Sponsored content
 | Subject: Re: Pomoć oko nabavke  | |
| |
|  | | | Pomoć oko nabavke | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |