Gvozden

| Subject: Zastita drveta od buba Sun May 04, 2014 2:18 pm | |
| Pre mesec dana sam kupio 2 m3 ogrevno drvo sljive.Izdvoio sam pola metra,ofarbao deo gde je drvo preseceno.Danas sam izrezao dascice debljine 15mm (dali sam pogresio debljinu)i izaslo mi je mozda i 4 m2.Obzirom da imam neke zamisli kako da iskoristim i delove na kojim ima i kora,moje pitanje je cime da isprskam da ostane ovako,da ga bube ne iskoriste pre mene.Danas nisam naso stolara kuci da uzmem letvice za susenje dascica,pa nisam mogo ni da ga pitam za sretstvo.Pa cu sledeci vikend da svratim do njega i da postavim dascice za susenje,ali i da isprskam necim. Slutim da ima velikih poznavalaca u baratanju drvetom, pa molim pomoc. | |
|
ferinchlorid

Posts : 93 Join date : 2013-01-13 Age : 44 Location : Pisarovina
 | Subject: Re: Zastita drveta od buba Sun May 04, 2014 3:55 pm | |
| - Gvozden wrote:
- Pre mesec dana sam kupio 2 m3 ogrevno drvo sljive.Izdvoio sam pola metra,ofarbao deo gde je drvo preseceno.Danas sam izrezao dascice debljine 15mm (dali sam pogresio debljinu)i izaslo mi je mozda i 4 m2.Obzirom da imam neke zamisli kako da iskoristim i delove na kojim ima i kora,moje pitanje je cime da isprskam da ostane ovako,da ga bube ne iskoriste pre mene.Danas nisam naso stolara kuci da uzmem letvice za susenje dascica,pa nisam mogo ni da ga pitam za sretstvo.Pa cu sledeci vikend da svratim do njega i da postavim dascice za susenje,ali i da isprskam necim.
Slutim da ima velikih poznavalaca u baratanju drvetom, pa molim pomoc. imaš gamacid bezbojni za zaštitu građe za krovišta,to kupi i samo pošpricaj ili dobro premaži penzlom | |
|
Gvozden

| Subject: Re: Zastita drveta od buba Sun May 04, 2014 4:54 pm | |
| Ako je jak otrov,da ne bude problema.Ipak je to drska noza,secenje hrane. Mislim da se to ovde zove zizol. | |
|
Sponsored content
 | Subject: Re: Zastita drveta od buba  | |
| |
|