Sin ima gost iz Kanade .Nosili smo ga na ribolov pre neki dan I tamo decko nosi Falkniwena F1 ...........I naravno , sada ovaj moj hoce isti takav da mu kupim ili napravim

Imam original crtez i krenem ......nekako mi kratko secivo , nekako rucka mi nije kako ja hocu .Da ne duzim mnogo zavrsio sam sa ovim

5mm , 1.2519 steel naravno i konacno blagi convex ...Pre kaljenja sam ga ostavio dosta debelo , oko 0.8+ 0.9mm i dalje sve na ruka, papir na gumu naravno i sada je skoro na nulu ,ubih se od smirglanja

Rucke Ebony od dva razlicita komada ....Steta ,desna strana je ludnica , leva je onako klasika . Zanima me sta mislite za ovah nacin postavljanja rucke na noz ? Mislim da je od slika jasno sta sam uradio ? I dali da ljepim ili samo zategnem vijke ? Rupe su malo dublje nego treba ........jbg nisam imao duze stainless vijke.Dobro nece biti bas kao na slike , posto je jos rucka predebela , ali .................

U petak idem na zadnji ribolov , ponecu ga sa sobom da dovrsim rucku ...cekanje krapa je dosadno

Nadam se da se ovde vidi taj blagi convex.........ima da sece kao laser