drago98

| Subject: kako da pricvrstim drvene korice za noz? Sat Jan 18, 2014 2:54 am | |
| kako da pricvrstim drvene korice za noz? | |
|
chumaman Admin

Posts : 1670 Join date : 2012-05-21 Age : 53 Location : Omanovac
 | Subject: Re: kako da pricvrstim drvene korice za noz? Sat Jan 18, 2014 11:36 pm | |
| Pitanje ti je malo loše formulirano ,dakle na što točno misliš ,na drvene korice montirati belt loop ili kako fiksirati nož u drvenim koricama, eventualno neka treća kombinacija ? Pokušaj točnije izraziti što te muči tj podrobnije opisati problem. | |
|
Guest Guest
 | Subject: odgovor Sun Jan 19, 2014 3:28 pm | |
| Nisi mi jasan ...  ?da li si mislio na drvenu dršku na korenu noža ili da praviš drvene korice ? pojasni mi ..ili me kontaktiraj na fb, pa ću ti sve detaljno objasniti ... Imam nešto lepo da ti kažem vezano za drvene drške - jako korisne inifrmacije za tebe ... |
|
chumaman Admin

Posts : 1670 Join date : 2012-05-21 Age : 53 Location : Omanovac
 | Subject: Re: kako da pricvrstim drvene korice za noz? Sun Jan 19, 2014 4:13 pm | |
|  O pa ,Glup i gluplji ...... sad će guru da ti objasni koja je guma najbolja....Durex Sensitive Pa golubići ,samo fejsbučite to je i onako mjesto za vas po mjeri.  samo je šteta što se ne razumijete Oštrač pa tvoje drške i nalikuju na dildo možda je to podsvjesno substitut, švabe kažu Warenhandel..... 
Last edited by chumaman on Sun Jan 19, 2014 4:27 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : objašnjenje golubićima) | |
|
Sponsored content
 | Subject: Re: kako da pricvrstim drvene korice za noz?  | |
| |
|