davor_vfr

| |
Guest Guest
 | Subject: Re: Jig za označavanje sredine oštrice Fri Sep 27, 2013 11:52 am | |
| Bravo ...dobro si ovo odradio ...ak moze samo jedna sugestija za nadogradnju ....Dobro bi bilo da si sa strane nosaca noza nalijepio neki komadic metra ili ekser na kojem si oznacio mjere u milimetrima i izbusio rupu u postolju kroz koju bi taj mjerac prolazio ...Tako bi odmah po dizanju crtala znao na kojoj je visini ....Mislim da si me shvatio ... |
|
davor_vfr

| Subject: Re: Jig za označavanje sredine oštrice Sat Sep 28, 2013 1:51 pm | |
| - ben-66 wrote:
- Bravo ...dobro si ovo odradio ...ak moze samo jedna sugestija za nadogradnju ....Dobro bi bilo da si sa strane nosaca noza nalijepio neki komadic metra ili ekser na kojem si oznacio mjere u milimetrima i izbusio rupu u postolju kroz koju bi taj mjerac prolazio ...Tako bi odmah po dizanju crtala znao na kojoj je visini ....Mislim da si me shvatio ...
Neloša ideja... dalo bi se na ovoj alu osovini što ulazi u željeznu ploću potokariti tanke crtice svakih pol mm. | |
|
Guest Guest
 | Subject: Re: Jig za označavanje sredine oštrice Sat Sep 28, 2013 3:37 pm | |
| ili to ili si narezes kockice lima od 0,5 mm i podbacis ispod noza koliko ti treba do odredene visine i samo pritisnes i dotegnes ....  |
|
Sponsored content
 | Subject: Re: Jig za označavanje sredine oštrice  | |
| |
|