* F E R R U M *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM O KOVANJU I IZRADI NOŽEVA

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

GAGY grinder

Go down 
3 posters
AuthorMessage
GAGY

GAGY grinder Empty
PostSubject: GAGY grinder   GAGY grinder Icon_minitimeSat Feb 23, 2013 4:00 am

Gledajući sve ove grindere na forumu dobio sam želju da sastavim i ja jedan Very Happy
Prvo sam se bacio na sakupljanje dijelova.Zamisao je da na njemu mogu koristiti trake od najmanje veličine(one za malu tračnu) do onih velikih koje se naručuju.
Jedna od ideja je da i svi kotači budu izmjenjivi,i da budu svih promjera od 2cm pa nadalje,a oni mi nisu problem budući da materijal nabavljam sam,a ostalo mi odradi susjed tokar.[img]GAGY grinder Grinde17[/img]
[img]GAGY grinder Grinde18[/img][img]GAGY grinder Grinde19[/img][img]GAGY grinder Grinde20[/img][img]GAGY grinder Grinde21[/img]
Na mjesto pogonskog kotača bi se po potrebi stavio kotač za tanjurastu brusilicu cirka 25-30cm promjera od iste plastike.
Mogućnosti su velike a ideja puno,pa budemo vidjeli šta će se dati realizirati.
Back to top Go down
bezribic

bezribic

GAGY grinder Empty
PostSubject: Re: GAGY grinder   GAGY grinder Icon_minitimeSat Feb 23, 2013 6:10 am

Samo hrabro nastavi "I neka sila bude s tobom".
Back to top Go down
zlatko381981

zlatko381981

GAGY grinder Empty
PostSubject: Re: GAGY grinder   GAGY grinder Icon_minitimeSat Feb 23, 2013 9:36 am

Zasad nama ostalima koji smo na rucnom pogonu ostaju samo zazubice Smile .Svaka cas Gagi. Very Happy
Back to top Go down
GAGY

GAGY grinder Empty
PostSubject: Re: GAGY grinder   GAGY grinder Icon_minitimeSat Feb 23, 2013 12:20 pm

E hvala Very Happy
Danas sam na brzinu sklepao nekakav kostur tek toliko da probam da li će to sve funkcionirati.Na moju sreću funkcionira.Za pogon sam stavio motor od perilice(malo jači) i radi super,jak brz i nisam ga uspio zaustaviti pritiskom na traku.
U ponedjeljak ako sve bude ok šibam na sastavljanje i varenje pravog cijevnog kostura. bounce
Back to top Go down
GAGY

GAGY grinder Empty
PostSubject: Re: GAGY grinder   GAGY grinder Icon_minitimeFri Mar 01, 2013 12:42 pm

Evo stiglo još dijelova Very Happy
[img]GAGY grinder Evo_0010[/img][img]GAGY grinder Evo_0011[/img][img]GAGY grinder Evo_0012[/img][img]GAGY grinder Evo_0013[/img][img]GAGY grinder Evo_0014[/img][img]GAGY grinder Evo_0015[/img]
Back to top Go down
Sponsored content

GAGY grinder Empty
PostSubject: Re: GAGY grinder   GAGY grinder Icon_minitime

Back to top Go down

GAGY grinder
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» RUČNI GRINDER
» 2 x 42 Grinder