* F E R R U M *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM O KOVANJU I IZRADI NOŽEVA

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

tutorial o izradi kozne futrole

Go down 
+3
zlatko381981
djuragekon
predrag1969
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
zlatko381981

zlatko381981

tutorial o izradi kozne futrole  - Page 2 Empty
PostSubject: Re: tutorial o izradi kozne futrole    tutorial o izradi kozne futrole  - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 12, 2014 2:12 am

Nema na cemu kolega.Al voleo bih da vidim neki tvoj rad.A znam da imas i nozeva pored futroli.

Drago mi je ako sam pomogao u vezi futroli,ali moram reci da sebe nevidim kao nekog velikog majstora za njihovu izradu.Prakticno sam na pocetku,jos to ucim i usavrsavam.A ovde i na drugim forumima ima bas odlicnih majstora.
Back to top Go down
ninikki

ninikki

PostSubject: Re: tutorial o izradi kozne futrole    tutorial o izradi kozne futrole  - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 12, 2014 10:55 am

Pomogao si Zlatko zaista, ni ne sanjas. I ti i Predrag. Inace pokusavam da finaliziram neke nozeve , kada budem zadovoljan njima pokazacu ih. Znam da ima vrsnih majstora, mesecima citam i gledam ovaj forum, i dosta sam naucio od njih i napravio alata i masina po savetima forumasa. Naravno pomenucu sve kada dodje vreme.A ako si ti na pocetku, gde gde sam onda ja :-) Ja sam pocetnik ti vec imas zavidno iskustvo i radove, to te vec cini majstorom.
Back to top Go down
davor_vfr

davor_vfr

PostSubject: Re: tutorial o izradi kozne futrole    tutorial o izradi kozne futrole  - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 13, 2014 1:52 am

Evo čisto jedan odličan tutorial kolege Budaka.
http://survival.aforumfree.com/t5928-tutorial-izrada-futrole-by-budak-knives

Čisto ako tko možda nije vidio.

Uživajte.
Back to top Go down
http://instagram.com/dmblade#
zlatko381981

zlatko381981

PostSubject: Re: tutorial o izradi kozne futrole    tutorial o izradi kozne futrole  - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 13, 2014 8:49 am

E to.Ovo je jedan od pomenutih majstora i za kozu i za nozeve.A na tom forumu ima jos par tutorijala o izradi futrola.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: tutorial o izradi kozne futrole    tutorial o izradi kozne futrole  - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

tutorial o izradi kozne futrole
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kožne korice
» Grinder u izradi
» bliznaci u izradi
» mač u izradi (Type XIV , J1 ,4 ) talianski 14 st.
» futrole