* F E R R U M *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM O KOVANJU I IZRADI NOŽEVA

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

perni bat II

Go down 
+3
sofa1973
hanuman
Karlo Ban
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
tisler

tisler

perni bat II - Page 2 Empty
PostSubject: perni bat   perni bat II - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 03, 2012 12:53 am

Pozdrav.Pitanje za iskusnije kovace,posebno za Karla:Vec duze vreme "jurim" jedan "ajaks",mada razmisljam i otome da sam sebi napravim jedan bat.Imam dosta iskustva u izradi stolarskih masina,cak i onih komplikovanijih.Ipak interesuje me koje je bolje resenje(znam da Karlo ima obadve masine-kupljenu i pravljenu pa me njegovo misljene posebno interesuje) molim sugestije. I love you Idea
Back to top Go down
Karlo Ban
Admin
Karlo Ban

PostSubject: Re: perni bat II   perni bat II - Page 2 Icon_minitimeFri Jun 08, 2012 12:09 pm

ajax jos uvijek nisam stavio na temelje jer sam sa batom koji sam napravio i vise nego zadovoljan i jednostavno nemam potrebe za drugim...evo, mozda ti moje razmiljnje pomogne u odluci.

doduse, da imam mogucnosti natrpao bih si radionu sa batovima i presama jer mi je toplije pri srcu u radioni punoj opreme ali to je prica za sebe Very Happy
Back to top Go down
http://www.karlo-ban.com
tisler

tisler

PostSubject: Re: perni bat II   perni bat II - Page 2 Icon_minitimeSat Jun 09, 2012 5:27 am

Hvala na odgovoru,pozdrav.
Back to top Go down
rale

rale

PostSubject: Re: perni bat II   perni bat II - Page 2 Icon_minitimeSat Jun 09, 2012 7:32 am

Kod AJAKSA nemozes pogresiti ali ja jos uvek zelim da uradim jedan po svome posto sam stari prodao,bice al kad, neznamo!?! Smile
Back to top Go down
http://www.ralebladesmith.com
tisler

tisler

PostSubject: Re: perni bat II   perni bat II - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 12, 2012 3:27 pm

Znaci, Ajax definitivno,hvala na odgovoru.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: perni bat II   perni bat II - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

perni bat II
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» perni bat