Evo posto mi je ovo prvi post na forumu kako sam registriran da se ukratko predstavim.
Marinko Kovač, iz Vukovara, studiram cestovni promet u Rijeci (3. godina) a nadam se iduce akademske godine u Zg na prometni fakultet. Dosad sam na forumu bio vise kao pasivni promatrac i skupljao ideje dok ne skupim dovoljno slobodnog vremena da napravim nesto svoje, i napokon se naslo nekih tjedan dva da se slozi nesto i da kazem to je mojih ruku djelo (barem vecina toga

).
Pa da pocnem.
Sve je pocelo kad sam kod djeda dosao i pitao ima on nekog materijala da mu ne treba i nasli smo komad gatera dimenzija 50x9 cm debljine cca 3mm. od toga sam uspio izvuci (odsjeci) sirinu ostrice 3 cm a duzinu pstrice 13cm i cce 9cm za trn koji sam mislio napraviti kao zakovicu na kraju ali mi je bio prekratak za tako sta pa sam isao variti da sve to stoji na mjestu. drzalicu sam radio od 2 vrste drveta: klen (nasao kod dede medu odrijevnim drvetom i komad bora (bio visak od bozicnog drvceta

), da mi se nebi dogodiloda mi bude 2 vrste drveta jedno do drugog stavio sam neku metalnu plocicu sirine cca 2mm izmedu njih sto se vidi i na slikama.
Kad sam sve to zavrsio dosao je red na futrolu koju sam onda tek naucio siti. futrola je kozna nebih znao koja tocno debljina ali se lijepo uklapa sa nozem.
Kako kazu da slika govori vise od tisucu rijeci evo slika pa sami prosudite =)

I evo kako to izgleda na kraju sa futrolom i svime

Kad sam zavrsio dosta ljudi je reklo da je drzalica malo kratka sto jeste ako se gleda po centimetrima, ali u ruci svejedno fino lezi.
Ja sam svoj dio obavio, sad je na Vama red da date svoje kritike i komentare