| moji radovi | |
|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
 | Subject: moji radovi Thu Jul 15, 2010 1:26 pm | |
| j 
Last edited by stipe on Sat Aug 28, 2010 9:42 am; edited 1 time in total |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: dodatak Thu Jul 15, 2010 1:26 pm | |
| n 
Last edited by stipe on Sat Aug 28, 2010 9:33 am; edited 1 time in total |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: dodatak Thu Jul 15, 2010 1:27 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: dodatak Thu Jul 15, 2010 1:28 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: dodatak Thu Jul 15, 2010 1:29 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: dodatak Thu Jul 15, 2010 1:30 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: dodatak Thu Jul 15, 2010 1:30 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: pec za kaljenje Thu Jul 15, 2010 1:32 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: polirka Thu Jul 15, 2010 1:33 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: tracna brusilica Thu Jul 15, 2010 1:35 pm | |
| kupljena u pevcu za par sto kuna i premjestena na motor od 1.5kilovata sluzi svrsi bilo bi bolje da je veca ali sam zadovoljan sad radim velike stavil bum slike  |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: alati Thu Jul 15, 2010 1:40 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: alati Thu Jul 15, 2010 1:43 pm | |
| brusni kotaci od aluminija sa brusnom trakom na platnu   a ovo je brusilica na kojoj radim |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: nozevi Thu Jul 15, 2010 1:46 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: vodeni brus Thu Jul 15, 2010 1:48 pm | |
|  rucne je izrade nije bas velik ali sluzi mada se tek ucim brusiti i neide mi bas ali svaki pocetak je tezak |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: jos neki radovi Thu Jul 15, 2010 1:56 pm | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: moji radovi Thu Jul 15, 2010 2:08 pm | |
| Lepo sve izgleda...ali male su slikice..Postavljaj slike formata 800x640 piksela..voleo bih videti tvoje radove na većim slikama,ako ti to nije problem  ..pozdrav |
|
 | |
Karlo Ban Admin

| Subject: Re: moji radovi Thu Jul 15, 2010 2:09 pm | |
| znam da se tek privikavas na forume i postavljanje slika i moram te pohvaliti. uspio si sam sve skuziti i napraviti kaj si htio od kad smo zadnji put pricali...sve kaj ti sad preostaje je jos malo ispolirati tu vjestinu.
slike su ti sirine 160 pixela i premale su da se jasno vide predmeti, predlazem da ih povecas na najvecu mogucu sirinu koju prima forum - 600 pixela, visina nije bitna, ali moras krenuti od orginala sa fotoaparata jer povecanjem ovih koje si postavio izgubila bi se jasnoca slike.
pretpostavljam da si u programu u kojem sredujes fotografije nesto krivo napisao.
kako bilo, ako imas problema, nazovi, pa te propeljam kroz postupak.
ideja za tracnu (ovu prvu) je odlicna, svaka cast. | |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: xt Fri Jul 16, 2010 12:44 pm | |
| slike su u onom programu velike i na kompu ali kad ih prebacim smanje se same daj bum te sutra trznul pa bus mi pomogal ak bus voljan nabavil sam fotic ove su slikane sa mobom |
|
 | |
Karlo Ban Admin

| Subject: Re: moji radovi Sun Jul 18, 2010 2:52 pm | |
| - stipe wrote:
- slike su u onom programu velike i na kompu ali kad ih prebacim smanje se same daj bum te sutra trznul pa bus mi pomogal ak bus voljan nabavil sam fotic ove su slikane sa mobom
ok, zovi sutra pa sredimo | |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: moji radovi Fri Jul 20, 2012 4:06 pm | |
| - stipe wrote:
 Kolega, ako si se već muški na mučio , znam te muke, da sve to napraviš i sklopiš, stavi bolje ŠAJBNU OD ČOJE , i da ta osovina ima brzinu ne manju od 1400 obrt/ min.Čoja mnogo bolje polira! Ja sam ranije koristio filc i poslao sam ga u penziju  ....kraće vreme ti treba i sama čoja bolji sjaj daje!!! |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: moji radovi Fri Jul 20, 2012 4:20 pm | |
| - stipe wrote:
- brusni kotaci od aluminija sa brusnom trakom na platnu
 a ovo je brusilica na kojoj radim Ovo ti je super! sviđa mi se !  , evo jednog predloga za tebe: stavi na potrošenu šajbnu od pamučne šmirgle koju korstiš, bollje rečeno , namaži tvdim maragarinom ( imaš ga kupit za torte se koristi, ali da je tvd i kada namažeš , dodaj malo grube paste i sa običim parčetom čelika malo to utrljaj i onda kada dođeš u završnici probaj na njemu da radiš, malo će ti sečivo biti prllavo i ruke , pa obriši nož nekom krpom .Videćeš kakav ćeš kvalitet dobiti ! Jer ona skoz skine one riseve i predhodnog brušenja...tako da ti neće trebati još finije granulacije....kako se to obično radi...skroz bespotrebno.Znači na potrošenim šajbnama to stavi ..javi mi rezultate  Ako je šmirgla granulacijie 80 ili 120 nije to važno, ova smeša ubije oštrinu te šmirgle i lepo polira ....naravno nedaje sjaj ali LEPU MAT POVŠINU! |
|
 | |
rale

Posts : 557 Join date : 2011-05-04 Age : 50 Location : Bukovac, Novi Sad
 | Subject: Re: moji radovi Sat Jul 21, 2012 12:20 am | |
| E Ostrac svaka cast tebi na tvom znaju,nadam se da si bolji od ucitelja posto dobro poznajem njegove radove i ako ga nisi prevazisao dzaba ti sva prica,nego daj ti nama malo tvojih radova da mi vidimo to iz prve ruke pa ce onda da te pita ko sta ima...! | |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: odgovor Sat Jul 21, 2012 2:57 am | |
| Ko sve zna taj je sam sebi dovoljan! ja pričam ono što radim i ono što znam iz iskustva..a ovde sam i da naučim mnogo toga....Mnogo sam noževa naoštrio i radio restauraciju sečiva...kada bih sve to slikao , gde bih to sve stalo  ....Naredni put kada radim moraću i da slikam pa nećete ostati neuskraćeni i za to....  Ali moram da priznam da su mi drške slabija strana i da nevolim baš da ih radim ( ali to je moj problem).... |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: moji radovi  | |
| |
|
 | |
| moji radovi | |
|