* F E R R U M *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM O KOVANJU I IZRADI NOŽEVA

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Surface grinder dodatak-izrada

Go down 
3 posters
AuthorMessage
ILIJA GELO knives

Surface grinder dodatak-izrada Empty
PostSubject: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeFri Dec 29, 2017 4:04 pm

Evo nakon nekog vremena sam se odlucio za izradu surface grind dodatka za svoj belt grinder... jako korisna stvarcica za tapered i za ravnanje flahova nakon kovanja isl.. uglavmom bacio sam se u nabavku materijala koji vec stize na kucnu adresu pa idemo redom...
Kupio sam gumeni ventilirajuci tocak fi80
Linearni lezaj sa vodilicom
Plocu aluminija za magnetni stol.
Cekam magnete mikrometar i jos neke dijelove koji ce mi trebati za pomjerajuce tijelo.. uglavnom za sad evo slika dijelova pa cemo update radit kod procesa daljne izrade
Surface grinder dodatak-izrada Seoqcg
Surface grinder dodatak-izrada Ja7yhy
Surface grinder dodatak-izrada 35hp7wx
Back to top Go down
magwin

magwin

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeSat Dec 30, 2017 1:05 pm

super! dobra ideja. koliko si platio kotač?
ja bi nekakav veći za grinder a neda mi ga se pravit. a ovi aluminijski dosta skupi. pogotovo s tim rebrastim gumama...
Back to top Go down
https://www.instagram.com/valent.r.custom.knives/
ILIJA GELO knives

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeSat Dec 30, 2017 1:12 pm

Na ebayu imas u kini povoljniji od USA. Ja sam ovaj fi80 platio nekih 25USD i vec je izglodano za lezajeve 6204
Imas i vecih mislim da mozes fi 200 naci za nekih 60 70 dolara
Back to top Go down
chumaman
Admin
chumaman

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 12:56 am

veliki točkovi s rebrima...no way  ako misliš grindat , samo glatki Wink
bar je tebi Bratković vrlo blizu...sad ja ga ne preporučujem, mada se vidno popravio s grinderima.
Kinezi su ipak prihvatljivije i jeftinije riješenje za te većeg promjera gumirane a
svi feedbackovi su pozitivni cheers
Back to top Go down
ILIJA GELO knives

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 1:15 am

Chumaman slazem se ali nije skup za probati ovaj jeftiniji kineski. Ne bude dobar lako zamjenim... a sto se tice samih rebara na tocku to mi je preporucio travis wuertz... hladjenje same trake je uspjesnije i magnetni stol se manje grije a magneti imaju svoju temp rada... valjda je bolji od ravnog... al opet vidjet cemo ne bude valjao idem u shoping made in USA... batkovic tockovi su meni bezze
Back to top Go down
chumaman
Admin
chumaman

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 2:08 am

sve 5+ za surface je taj rebrasti must have...samo za grindanje oni preko 250mm
meštri vele samo glatki Wink

Bratković....preskup,preskup...ali me veseli da se iole pomakao s kvalitetom grindera,
sad da još malo doradi model i korigira cijene...možda bi i bio uspješniji ,mada je to vrlo,vrlo
nezahvalno na HR tržištu...a ujedno bratko bugar radi grinder sa svima dodatcima i frekventnim
za 1550eu( uključen i shipping u cijenu)...strojčina105kg ....ne postoji bolja i kompletnija opcija  cheers

The main product I offer can achieve a 90 degree rotation and a variety of attachments can be applied. The whole kit weighs around 105 kg and it includes: the main machine, a straight grinding attachment (l=300mm), concave bevel wheel (d=250mm), 3 small rollers (d=15mm,28mm,34mm). A larger wheel (d=450mm) can be mounted as well on the main machine.
The product is crafted to a high standard. Thickness of the steel used – 3,4,6,8,10,25,30 mm. The body represents a tightly conjugate space framework. The supports sections are 25x25mm and 30x30mm. Steel used – C45. The large wheel is produced in Italy from aluminum and has a rubber ring running along its circumference, with hardness approximately 85 Shore units.
Its 1,5 kW engine runs on three-phase current and can achieve 2870 RPM. A frequency inverter controls the band speed from 7 m/s to 28 m/s. These velocities can be adjusted to the client’s preferences

E da kad već spominjem Bratkovića Razz
https://www.njuskalo.hr/nozevi/lovacki-nozevi-rwl-n690-oglas-24357258
Razz šteta čelika
Back to top Go down
ILIJA GELO knives

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 5:35 am

Po meni cak i nije skup a kvalitet nezz. Vodim se cijenama amera i grindera pa jebo te uzas... surface sam 1000e
Back to top Go down
ILIJA GELO knives

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 5:37 am

Imas li link od bugara tog
Back to top Go down
chumaman
Admin
chumaman

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 5:54 am

Back to top Go down
ILIJA GELO knives

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 7:37 am

Nije skuo a vrh je.mamic mi je spominjao za njeg. A mene ce kostat surface oko 200e
Back to top Go down
ILIJA GELO knives

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitimeWed Jan 03, 2018 7:46 am

Evo kupit cu ovaj za hollow dodatak
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Surface grinder dodatak-izrada   Surface grinder dodatak-izrada Icon_minitime

Back to top Go down

Surface grinder dodatak-izrada
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Izrada velikog "belt grinder"-a
» Izrada grindera
» brusevi izrada
» Nakovanj
» izrada tracne brusilice