Subject: EDM wire cutting Thu Apr 20, 2017 7:57 am
Znate sta ? Danas me drug nije najurio iz njegove radione On pobegao Sledece nedelje cemo probati nesto ............od jedno parce celika 5mm X 220mm X 50mm cemo iseci DVA distal taper blanka ....nadam se Imaju posla na tu masinu momentalno i ne mogu da menjaju setap i zicu ..........Ima je do 0.025mm debljina Ko nije upoznat sta moze ta masina evo samo jedan link i neka pogleda .Dusa dala za izradu nozeva , ne zanima je kolika je tvrdoca celika ,koji oblik hoces .......ma ne zanima je nista . ....... malo sam mozgao i crtao kako i dali moze na frezu da izglodaju ovaj distal taper na sve strane blank ..........I moze .Ali onda mi sporet ponovo padne na glavu i .................EDM bre ! Sta mislite ? Sta ce ti belt grinder ako imas ovo
Subject: Re: EDM wire cutting Mon May 15, 2017 6:33 am
Danas sam gledao kako radi .Ludnica je sta moze ova masina .Waterjet moze samo vodu da joj nosi Samo sto jos nece da cuje da probamo moju ideju . . . . od jedan blank noza da napravimo dva
Subject: Re: EDM wire cutting Thu Nov 30, 2017 4:04 am
Samo da ne sazna da je HSS pila bila njegova Evo zalepio sam i pinse , sada ostaje da ih malo cekicem izudaram ....... Jedva cekam da vidim kako ce ispasti ovaj spalted orah ......Danish oil ili leneno ??